photos – life – thought

Le Tour De Langkawi 2012 – Stage 6 – Chin Swee Caves Tample

assalamualaikum WBT

keghairahan dlm diri aku utk melihat & merakamkn gambar pendaki2 bukit berbasikal sangat membuak2. walaupun pd ketika itu aku kurg sihat (ehem2). aku mintak MC & terus ke Chin Swee Caves Tample. spot yg sangat cool utk melihat dgn lebih dekat climber2 ni berhempas pulas mendaki hingga ke puncak Genting Highland! aku xblh bygkn betapa sihatnya mereka, betapa kental nya mental mereka, betapa fit nya mereka semua!!! aku teringin nk naik kuda kuning aku mendaki ke Genting Highland 1 hari nanti. insyaallah la klau kuda kuning aku tu dh bertukar kepada yg lebih ringan! hahaha… cukup berpuas hati & berbaloi2 mak oi! supporter2 kental “LeTua”, “sprintMachine” yg dtg memriahkan lg suasana pada ketika itu. terima kasih kpd mereka kerana sponsor kambing bakar!!! sumpah next year aku nk pg lagi. trima kasih juga kpd en ameer sbb ajak pg! serious aku xboleh terangkan dgn kata2 perasaan aku alamai ketika itu di blog ini. so rider2 kental, kwn2 rider, selamat menjamu beberapa gambar di bawah!
(p/s: nnt aku upload video)

Advertisements

12 responses

  1. gadis

    wow….mcm best je b…
    teruje tgk…
    btw,nice la pict2 yg b amek

    February 29, 2012 at 4:18 pm

  2. ameer

    tankiu juga sbab kami bole tumpang semlm & tankiu sebab sudi ikut saya…
    thn depan insyallah kita bawa Nina pulak…

    March 1, 2012 at 3:34 am

  3. azri aris

    gadis: thx dear!!! aauummm! nnt b nk ad beskal mcm diaorg ni blh?

    March 1, 2012 at 2:54 pm

  4. azri aris

    En Ameer: InsyaAllah! hahahaa xsbr pulak nk tggu tahun depan. ahahahahaaiiii hehe =)

    March 1, 2012 at 2:54 pm

  5. nice shoot gepeng..

    March 3, 2012 at 6:32 am

  6. azri aris

    tq jajan!!!!

    March 8, 2012 at 4:11 pm

  7. Ramz.Alam

    Gambar first tu sgt lah superb sampai aku rasa mcm…..perrrghhh ni dah level tinggi sgt dah ni boleh masuk magazine! jual kat Garmin gambar tu confirm masyuk

    March 12, 2012 at 9:06 am

  8. azri aris

    hahahaa. alhamdulillah… tq dude.
    haiceh, kau pun apa kurgnya…

    March 16, 2012 at 12:13 pm

  9. armmar

    lama x jenguk mmg kena jenguk blog jiran aku ni dulu……….

    peng…. slamat bertunang

    March 20, 2012 at 8:19 am

  10. azri aris

    bro!!! trima kasih singgah sini. hehee =)

    dh selesai tunang dh.

    March 21, 2012 at 3:52 pm

  11. armmar

    woit… sok g x sic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kalu x jumpa sana
    0129005753

    March 24, 2012 at 5:42 am

  12. azri aris

    xpergi la mar… aku tgk kt rumah je… hohoooo

    March 28, 2012 at 4:19 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s