photos – life – thought

#primeouting2012azriaris

salam,
sempena hari cuti pertabalan YDP Agong, pada 11 April 2012 (Rabu), aku telah mengambil keputusan utk outing ke bandaraya Kuala Lumpur. pada mulanya aku invite kwn2 kt instag, ada yg nk join, tp mungkin disebabkan kelapangan masa yg tidak diizinkn, mrk xjoin. so, seorang diri lah aku ke kotaraya kuala lumpur bertemankan kamera + 35mm yg dipinjam dr zuraimi. yup, sbb itulah nama post ni prime-outing. sbb aku hanya guna prime lens. nk jugak rasa mcm mana pengalaman merasai viewfinder FX body yg attach 50mm. heee…

selamat scrol ke bawah =)

below are the original & instagram(square pic) version:

Advertisements

4 responses

  1. great pics! 35mm used to its great length! apok @ maharajalawakpividi pun ada.. keturunan “you understang! understang!!!” pun ada… gadis baikhati memberi secebis nilai simpati kepada peminta simpati pun ada (great moment, love the way her hair falls down covering her face).

    June 2, 2012 at 6:13 am

  2. sueha mokhtar

    suka gilaaa tengok gambar2 awak!sharp!cool beb.keep the good works!

    July 25, 2012 at 3:39 pm

  3. azri aris

    tq cik sueha org johor! jumpa raya nnt insyaAllah! hahaa

    August 4, 2012 at 7:49 am

  4. azri aris

    oh ya, slmat pulang ke Malaysia!!!

    August 4, 2012 at 7:49 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s