photos – life – thought

outing

#igbroga2012 – Instagram mates outing at Broga Hill

instagram menyebabkan kami bertemu. memang xsangka sebab dgn apps mudah ini aku dapat kenalan baru yg:
1) super friendly
2) happy go lucky
3) funky dunky
4) creative
5) hebat
6) power
7) funny

pendakian start pukul 5:00am & kami selamat trun semula kira-kira pukul 9:50am
banyak gambar yg kami berjaya tangkap & kami share utk kwn2 IG lain.

pengerusi:
ned
jemaah:
carlosnizam
mohd ming
rezal
raudahrahim
amirah ibrahim
siti sandi

selamat menonton!

sekian!
harap akan ada lagi aktiviti yg lebih menarik selepas ini ya kwn2.


azri & nina – our date in a studio

helloooooo lovers!!!

ini kali pertama kami bercinta di dalam studio. hahaaa… sumpah seronok. nina mmg xper1nah masuk studio jamming & aku amik keputusan utk ajak dia ke studio. we just spend half an hour je, but it was really fun!! aku bagi dia cuba aku punya interest. n maybe after dis aku kena cuba memasak & bersolek. hahahaa…

dan aku ada rakam lagu yg aku cipta utk gadis. kami nyanyi sama2.. utk kali pertamanya jugak! hahaa… insyaAllah klau ada rzeki, aku buat lagu lain, rakam & upload di sini.

sampai di sini =)

spread the lovee!!!


#primeouting2012azriaris

salam,
sempena hari cuti pertabalan YDP Agong, pada 11 April 2012 (Rabu), aku telah mengambil keputusan utk outing ke bandaraya Kuala Lumpur. pada mulanya aku invite kwn2 kt instag, ada yg nk join, tp mungkin disebabkan kelapangan masa yg tidak diizinkn, mrk xjoin. so, seorang diri lah aku ke kotaraya kuala lumpur bertemankan kamera + 35mm yg dipinjam dr zuraimi. yup, sbb itulah nama post ni prime-outing. sbb aku hanya guna prime lens. nk jugak rasa mcm mana pengalaman merasai viewfinder FX body yg attach 50mm. heee…

selamat scrol ke bawah =)

below are the original & instagram(square pic) version:


mighty love #25

thx tunang ku dtg melawat sy di sini. last sem & u need to work hard! ingat, perjalanan kita masih jauh. lpas ni kamu akan menempuh alam yg lebih mencabar.

sekian…

spread the love

p/s: honey, kahwin jum!!!


photo outing – rumah lama

salam semua.
kali ni outing ke dua bersama rakan2 gambar.
tempat: rumah lama jalan chulan

balik dr outing aku diserang demam seseme. sekumpulan nyamuk yg dahagakan darah manuasia mnyrang kaki ku yg mulus sewaktu sesi bergambar sdg dijalankan. aku bawak balik kenangan & kesan bintat yg agak banyak! the outing was blast. kita main CLS. but bnyk pics CLS dlm body Razlan. so ini yg ada dlm body aku.

sekian.
spread the love!


mighty love #24


syukur…!! first outing kami selepas bergelar ‘tunang’. seharian bersama berjalan-jalan sekitar ibu kota. makan2. minum2. gurau2. mrajuk2. hahahaa… manisnya! seronok sgt dpt jumpa kamu gadis! sekian lama kita berjauhan. akhirnya dpt juga bersua. terima kasih sbb luangkn masa utk saya sblum pulang ke Johor =)

harap bersabar sebab gambar di bawah boleh bergeark!

sampai sini dulu.
spread the love!!


mighty love #24 & friends

salam evrybody!
cuti ry yg sgt panjang….!
Aku mnghargai setiap masa santai yg ada utk dihabiskn bersama keluarga, gadis & kwn2. Kna bahagi btul2 biar adil. Hahaaa.
So, brjln dgn gadis ke Johor cr brg sikit, then lunch dgn loq & wan song. Ptg tu balik : Angsana > Jackel tampoi > Angsana smula > Kulai g amik mak cik > Nasi lemak wak kentut > Psr mlm > Rumah gadis > Rumah ibu & ayah. Sronok sronok! Tp smua gmbr di bawah taken at Johor. Kt Kulai tadak amik.


mighty love #23

This slideshow requires JavaScript.


TnB to sg buaya

This slideshow requires JavaScript.

Xbuat apa mlm ni.
Saja main dgn bini no 2 ni. Yela, mlm Jumaat kan~
hahahaa…

Mlm ni return project apollo 3 mlm yg lepas.
Apollo 1st xdpt trbang tinggi. Mlm ni kami kembali dgn harapan dpt terbangkn semula apollo kami setinggi mungkin.
Alah, permainan budak2 dulu la…
Temukan setiap bucu surat khabar, the pintal, then letak kt tanah & last bakar each bucu cepat2.
Biar dia trbakar & akan terbang naik ke udara…
Itu je…

Tp best. Pastu tetbe teringt kt si abbas.
Satu gmbar khas utk hang!hahahaa…

Ok,
Smpai sini dulu.

Spread the love….


mighty love #22

Enjoy the video guys! Hope you like it! Your commnt is highly appriciated!

Spread the love!!


GBM – Melaka – Intro

belum sempat nk upload bnyk2..
neway, trip to Melaka with GBM was blast!

yg xbestnya, 1st day kje dpt vendor yg cm *****!!!


random #7

outing with GBM – P2 PVD Photog team
nice fren i had here. crazy & funny like shit!
thx guys…

DSC_0190

(more…)


mighty love #21 – part 2

cont’ from previous post, this is the rest =)

DSC_0264

(more…)


mighty love #21 – part 1

somewhere only we know

banyak sgt gmbr pd hari bercinta lepas. so this is the 1st part. =)

Untitled-2

DSC_0047

DSC_0046

(more…)


mighty love #19

DSC_0061

bercihnta berchinta & berchinta

(more…)


EG & Nana – 1st Anniversary

tahniah EG & Nana! moga-moga sampai aku dpt mkn ns minyak korg yea.. =)

1st time aku buat couple shot. agak cuak-cuak kerbau mula-mula. seb baik aku ada assistant yg hebat. (wlaupun just tlg pgg lens & ikut aku jln2, tp comel). xlma pun session tu. around 25mins je kot… sbb Nana mntk tlg amikkn gmbr for their 1st annvrsry je. itu pn scr kebetulan. sbb tu la aku cuak-cuak kerbau. hee….

EG – kwn 1 batch dgn aku. 1 faculty tp lain course. try google ‘teaser opera’. popular brader ni… =)
Nana – kwn 1 batch dgn gadis. faculty industrial & mngmnt (kot, sorry nana klau slh). baik hati awek ni… (info dr gadis)

harap korg suka wlaupun xbnyk. at least ada ‘kenangan’. next time klau nak shot lg, roger aku. nnt kita buat yg gerek sikit. siap album skali… amacam?

EG&nana2

(more…)


mighty love #18

satay zul 2

(more…)


random #6

Peace comes from being able to contribute the best that we have, and all that we are, toward creating a world that supports everyone. But it is also securing the space for others to contribute the best that they have and all that they are.

1

2

3

(more…)


our engagement

tunang

sorry xjemput!
sbb aku minimalis!bhahahaa

(more…)