photos – life – thought

wedding

azri & nina – wedding invitation video teaser

salam,

selamat menonton video teaser jemputan ke majlis perkahwinan kami.
video jemputan yg sepenuhnya akn di muat naik pada masa akan datang.


congratulation Mr Syed Haikal!!!

all the best for your future life, wife, work, family, & dreams!

terima kasih kerana berkenalan dgn aku kal. it’s really great to know you brother!

Mr & Mrs Haikal


[wedding] – syahid & jannah

alhamdulillah…
wedding yg pertama untuk 2011.
tahniah Syahid & Jannah. terima kasih to Hidayah Saini sbb knalkn aku dgn Jannah. kantoi x-UTP pggil ko ‘UCOP’.bhahahaa… couple ini sgt chill.sbb hujung2 member kpd member baik aku. arep! lpas mlm berinai aku lpak ngnsyahid. tnya dia asal mana smua. & aku pn knlkn dr aku. dia bkk crita ada kwn dduk kt quarters airport senai. nma dia Khairi. kahiri tu kwn dr skolh rendah aku. then aku tnya dia knal khairi kt mana? kt UTP ke? (syahid & jannah study UTP). dia ckp knal kt SMKA B PNWR. aku tnya, knal Arep x? dia jwb : “knal sngttt!!” demmm!!! rupanya Syahid mmbr Arep. kecil kn dunia ni? pusing2 jmpa org yg knal kwn kita. hahaaa…

so, xnk bebel bnyak. ni preview wedding mereka. superb best! thx kwn2 baru dr ‘sindiket shutter’ yg follow shot dr mula mjlis hingga akhir & idea2 korg.

header

(more…)


our engagement

tunang

sorry xjemput!
sbb aku minimalis!bhahahaa

(more…)


engagement / cik biah & halim

congrats to Rabiyah & Halim.
dh lma x shot 4 dis kind of event. act, aku bukan OP for the event. tolong cik biah ni je sbb kwn dgn cik nadia. kebetulan rumah cik biah berdekatan dgn rumah aku di sg buaya. so blh la tlg snapkn 2-3 keping gambar utk cik biah.

DSC_0063

more pictures (more…)


Lobo & Yatie – Outdoor

Lobo & Yatie – Part 4

Outdoor 13 Jun 2010

Kg Pertanian, Kulai


(more…)


Lobo & Yatie – Persandingan

Lobo & Yatie – Part 3

Persandingan di rumah Yatie 13 Jun 2010

Kg Pertanian, Kulai


inilah dia raja sehari kita, En Lobo & Pn Yatie. wa sng dowh amik gmbr diorg ni sbb diorg super cool weyh!! pose ke, ape ke smua spontan. superb best!

(more…)


Lobo & Yatie – Rumah Lobo

Lobo & Yatie – Part 2

Makan Damai Rumah Lobo 12 Jun 2010

Taman Saga, Kulai

tggu sehingga gambar format .GIF ini habis di download…

(more…)


Lobo & Yatie – Nikah

Lobo & Yatie – Part 1

Pernikahan 12 Jun 2010

Masjid Kg Melayu, Kulai

(more…)


wedding Hafez & Zarina

pasangan pengantin yg paling best buat masa ini!!!
sangat sporting! sangat peramah!
sebab mereka berdua ialah cikgu. dan aku baru tahu yg En Hafez ialah cikgu di STARP, Kulai. Zarina pulak student STARP. huwaaaah~
wa upload xbnyk just nk update ttg actvty wa je. so, slmt menelan gambar2 wa… =)

p/s: ini job last minit! 1st time & wa sgt enjoy!!!


wedding Hadi & Zaleha

Assalamualaikum. 9hb May 2010.

mereka senior wa kt UMP. wa cover event diorg dgn rkn tugasan baru wa, Amy(kepeng). best best best sbb dh kenal & diorg sporting. =) wa upload xbnyk sekadar utk lu org cuci mata singgah kt blog wa ni.

p/s: wa harap sangat ada komen & kritikan utk post ni… tq.
p/s/s: Msia kalah semi final Thomas cup. wa dpt ABC special kecik blanje kt Cawan Kopitiam


wedding sam & sue

hai!

layan jeh…
wa budak baru belajar
lu tekan link bawah ni untuk usha gmbr wedding mereka
(more…)


Halim & Syaha (part 2)

ini pula adalah bahagian setrusnya sesi pengambaran perkahwinan halim. ye, mereka sgt sporting =)

ok x? ada siapa-siapa berminat HIRE aku?


Halim & Syaha (part 1)

ini adalah antara gambar-gambar yg dirakam ketika majlis bersanding di rumah pengantin lelaki. Halim namanya. bertempat di Taman Gemilang, Kulai Jaya. majlis bersanding start dalam pukul 2 lebih. time tu hujan renyai2. wa sampai umh dia pukul 11 pagi tepat. lpak2 jp pastu pg kedai pengantin yg berdekatan ngn umh halim untuk bersolek. keras gak time tu sbb xde member. adela dlm 45min, Ajam & the gang datang! meriah sket wa amik gmbr. ade tman..!

selamat pengantin baru lim!


Halim & Syaha (teaser)

yup. ini kali pertama wa mengmbil gmbar 4 wedding. buat masa ni, ini je yg sempat. yg lain insyaallah wa upload kemudian.

segan nk upload bnyk2 dowh…