photos – life – thought

Posts tagged “azri aris

#primeouting2012azriaris

salam,
sempena hari cuti pertabalan YDP Agong, pada 11 April 2012 (Rabu), aku telah mengambil keputusan utk outing ke bandaraya Kuala Lumpur. pada mulanya aku invite kwn2 kt instag, ada yg nk join, tp mungkin disebabkan kelapangan masa yg tidak diizinkn, mrk xjoin. so, seorang diri lah aku ke kotaraya kuala lumpur bertemankan kamera + 35mm yg dipinjam dr zuraimi. yup, sbb itulah nama post ni prime-outing. sbb aku hanya guna prime lens. nk jugak rasa mcm mana pengalaman merasai viewfinder FX body yg attach 50mm. heee…

selamat scrol ke bawah =)

below are the original & instagram(square pic) version:

Advertisements

alone is apart of everything


photo outing – rumah lama

salam semua.
kali ni outing ke dua bersama rakan2 gambar.
tempat: rumah lama jalan chulan

balik dr outing aku diserang demam seseme. sekumpulan nyamuk yg dahagakan darah manuasia mnyrang kaki ku yg mulus sewaktu sesi bergambar sdg dijalankan. aku bawak balik kenangan & kesan bintat yg agak banyak! the outing was blast. kita main CLS. but bnyk pics CLS dlm body Razlan. so ini yg ada dlm body aku.

sekian.
spread the love!


hari pertunangan Azri & Nina

salam,

alhamdullillah syukur nikmat… tanggal 25 dec 2011, telah berjaya dgn jayanya majlis pertunangan kami berdua. terima kasih kpd rakan2 yg hadir. kwn2 band dr Joho, kwn2 Nina dr UMP, & kwn2 dr Kulai. trima kasih jgk kwn2 yg dtg tlg snapkn gmbar kami! utk tunang tiada budget gambar. spatutnya ada 2 camera yg beroperasi merakamkan gambar ketika majlis tersebut, tp syg SD card Paen corrupted. gambar2 yg cantik hilg begitu sahaja. majlis kami buat simple2 je. tiada khemah apa2 pun. buat dlm dewan mini di flat Tmn Putri, Kulai. alhamdulillah majlis berjalan lancar. thx kt Ibu & Mak sbb bersungguh2 menyediakan gubahan hantaran yg cantik2!!

mmber2 aku ade gk tnya, ‘nebes x nk jd tunang orang?’ sehari sblm aku bertunang.
aku lek je uh & jawab, ‘xdla, biase je… lek uh tunang je kot. bkn akad nikah’. gle kerek an aku?
bila tiba hari yg sebenarnya, hamek kau, seram sejuk satu badan…
hahahaa

dear, syg xblh lupa masa kamu turun dr umah nk masuk dewan. dr jauh syg nmpak kamu mcm bidadari lah. hamboiiii!!! stat dr tu lah bdn syg seram sejuk je rase… mcm mana lah nnt time akad nikah kn dear?

so….,
serba sedikit gambar yg dirakam ketika majlis tersebut…

sampai sini dulu.

sekian,
spread the love!!!